hye semua, sya nak tanya anak sya dah 8 bulan tapi still xmau makan

Asal makan jer dia nngis or tutup mulut rapat2.. normal kah mcm ni tuk umur dia?

1 Trả lời

normal rasanya, ada budak yg jenis cmtuh. amik masa mcm anak saya. utk sthun ke bawah okay lagi, sbb susu lagi penting, tapi da setahun ke atas, makanan yg penting. n kalau ni awak try offer n pelbagaikan menu, bole buat finger food ke utk dia main n makan.