yyyyeeeaaayyyy🤩🤩🤩

Ary ne minum air gula kali ke5....klau sblum2 ne asik muntah, alhamdulillah ary ne x muntah pun, wlaupun bdebar2 je tdi....siap mimpi tlewat bagun pergi klinik ary ne🤣🤣🤣....harap result 6ty ok lh, sbb sminggu tahan minum air manis, skadar makan buah tembikai, kurma n kismis je, bila trasa nk mkn bnda or minum air manis... #jgn kencam saya #30w4day #firstbaby

16 Các câu trả lời

Alhamdulillah.. Syukur sis.. Harap dipermudahkan..

Sy tgh tgu result...mngantok dh tgu nurse xbg blik 🥱

4y trước

Hope lepas lh ye mom😊

Kenapa sampai 5kali repeat minom air gula ya sis?

4y trước

Ye klau muntah mmg kna repeat....dh cuba tahan diri dari x muntah, tp x blh, muking perut kosong, biasa tgah mlm sy bagun minum or mkn kurma

Algamdulillah.. Bacaan pertama berapa sis?

4y trước

4.3

5kali ? Knp byk kali mnm sis?

4y trước

Sbb muntah, to y kna repeat

tabah yer sis