tkot nk pergi c.up dgn dktor..tkot kputusan mnghampakn..tapi perut sakit mcm nk period😭😭😭

ape ptt sy buat..smlm try test gune p.test double line..🥺🥺🥺#ingintahu #firstbaby #1stimemom #seriusnanya

3 Các câu trả lời

sy pon sebelum ni mcm tu, lagi2 stress bila belum setahun kawin org dah push tanya psl anak, siap bg cdgn kalau sthun dua belum ada anak, suruh amik anak angkat.. sy cek upt smpai 4/5 kali sbb was2.. tapi cek guna upt y clear blue tu baru confident dgn resultnye..

3y trước

insyallah..amin..tq..

Masa awal sebelum saya tau saya pregnant dulu pun saya sakit perut mcm nak period. siap ada turun darah sikit. Takpe sis nanti bawa p test g jumpa doktor dan doktor boleh scan utk confirmkan kalau pregnancy

3y trước

ok baikla..tq sis

sis nk g scan awl pon x pe sis..jji sis bleh tye dkt doc ape mslh sis tu dr tgung skit sowg2