Berasa bersalah?

Apakah yang membuat anda rasa bersalah?

15 Các câu trả lời

tak rasa bersalah sbb tau bukan salah ibu sbb keguguran, doc sendiri dah ckp sebb keguguran awal kehamilan di sebabkn faktor kromosom baby tu sendiri. kita kena redha sbb Allah SWT bg kita ujian sbb tau kita mampu .

tak tahu baby meninggal sebab apa , doctor cakap baby okey xde pape masalah, lagi seminggu due date nak lahirkan awak, awak pergi meninggalkan umi , abah& kakak.. jumpa disyurga anakku.

Rasa bersalah sebab mungkin tak jaga makan, kena infection sampai kena buat keputusan untuk keluarkan baby pada usia 18 minggu. Ya Allah, tak terkata sedihnya, baru 2 minggu berlalu

Rasa bersalah bila jaga kandungan dengan betul. Mungkin ada salah saya sewaktu mengandungkan bayi tapi apa apa pun mungkin belum sampai rezeki saya nak menimang cahaya mata.

rasa bersalah,strees keje dan travel..mgkin jalan jauh ,duk dlm kereta lama.. gegaran...mgkin tak ada rezeki sy ..dpt rasa pengalaman 11 mggu...memadai

rasa bersalah 2 kali kehilangan kandungan di usia 6weeks, kesian kat suami dan anak pertama yang terlalu berharap.

terlalu stress dengan orang sekeliling 😔 . penat nak jaga hati orang . tekanan terlalu tinggi sampai bleeding .

Kadang2 salahkan diri..terlalu ikut kehendak makan..stress tempat kerja..ttc 6thun..Mc 10weeks

rasa bersalah sebab tak beri perhatian sepenuhnya dekat kandungan dan stress dengan kerja :'(

rasa bersalah sb x sedar kehadiran nya.....rasa bsalh x jga dri sndri.... 😔😔😔