Normal atau tak?

Apakah normal kalau ada rasa letup-letup atau pun macam rasa gerakan pada perut bahagian kiri? Kalau kira² saya baru trim 1#sharing #firstmom #ingintahu

6 Các câu trả lời

usia kehamilan awak? ke awak yg awak tanya usia kehamilan 3w tu juga? kalau diawal tremister ni agak susah nk rasa pergerakan baby yea. kalau awak org yg sama tya 3w tu. baby masih baru nk jadi

12mo trước

awak kena check dulu. baru dpt jawapan😊

Angin je sis. Trim 1 baru nak berkembang jd angin2 dlm badan ditolak habis untuk membesar. Trim 2 baru rasa baby gerak. Itu pun masih slow rasa jentik2 je.

Kalau Tris 1 memang angin mengawal diri sis. Harap dipermudahkan and baik2 saja kesihatan ❤️

angin je tu sis jngn risau..kalau pergerakan baby tu biase 16 minggu keatas baru ad rase mcm rama2

12mo trước

tq sis,okey

Biasa kita rasa gerakan baby time 16week sis

tu mgkin angin/perut bloated..

12mo trước

tq sis,sbab mcam rasa² letup-letup buih halus tu je lalu sakit dibahagian kiri,tak kerap,kadang² je