makanan berkhasiat

apakah makann yg boleh dimakan untuk bagi kenyang pd jangka masa yg lama sikit..perut asyk lapar jek..satu lagi..kalau mumy semua lapar pada kol 12 tnghmlm dan keatas adakah mumy akan bngn makan..atau biarkan jek dan sambung tido

1 Trả lời

setakat ape yg d mkn, xde pn feeling kenyang lama.. 😅 bby serap nutrisi dari ibu stiap 2 jam.. sbb tu asyik lapar.. nk mkn byk skali x boleh plak nnti muntah.. so mkn sikit2 dgn kerap.. ermm kalau lapar tgh mlm kadang2 mkn kadang2 pksa tidur.. depends ade mknn ke x kt dapur tu.. 😁