23Minggu 1Hari..

Apa YG ditulis TU ye 🤩🤩.. alhamdulillah baby sihat.. baru Setengah kilo doc kata.. 🥰 Gender doc kata mcm n kemungkinan girl... Nk pasti lg tggu 26minggu n berat baby 1kg.. Rasanya klu dah doc kata mcm n kemungkinan girl adakah mmg betul baby girl??? Berharap YG ke3 Ni baby boy... 🥰

23Minggu 1Hari..
2 Các câu trả lời

transverse-baby melintang. fh+ tu fetal heart ada. pl u/s tu placenta upper segment(uri kat atas)

4y trước

Ohh.. Tq..🥰 Mmg Doc Ada kata baby melintang.. psl uri xde plk ckp.. 🥰

28w bru bby 1kg kut, sy 26w bby bru 764g