Air ketuban leaking

apa ye tanda tanda air ketuban leaking? n klau sakit2 belakang tu tnde air ketuban leaking ke ? baby gerak aje #ingintahu #seriusnanya #firstmom #pleasehelp #bantusharing #firstbaby

2 Các câu trả lời

Awak akan rasa ada air yang mengalir keluar dengan sendiri yang awak tak boleh nak tahan. Air ketuban ni takde bau, tekstur macam air dan jernih. Sakit belakang tu sebab baby awak semakin membesar. Jadi awak perlu menampung berat badan awak dan baby. Tapi kalau awak ada rasa ragu2, boleh dapatkan pemeriksaan lanjut daripada doktor.

Sy pernah leaking air ketuban mmg basah habis seluar dan tilam..36w masa tu...kalau sakit2 belakang mungkin posisi tido xberapa betul..kekurangan kalsium pon ye jugak..nak menampung berat baby yg semakin mbesar.