Air gula kurang pada baby

Apa yang harus saya lakukan,air gula kurang pada baby,saya Bru selamat bersalin 15,1,24 sampai hari NIE tak dapat balik lagi..

1 Trả lời

biar Dr yg buat kerja sis. jgn stres,semua utk kebaikan baby. sy dulu pregnant anak ke 3 ada GDM. lepas bersalin baby buat bsp 4x. bsp kali ke 2 baby sy hypo,terus nurse bawa baby sy jumpa Dr. lepas tu bsp ke 3 dan ke 4 Alhamdulillah bacaan bsp ok. kami warded 1 malam dlm wad dan esoknya discharged.