BEZA DARAH FLEK & HAID

Apa warna beza darah flek dan haid ? Sebab saya late dtg period sebulan so saya sngka mngandung skli kelmarin ada darah kluar . Ada yang macam saya ? Normal ke?

1 Trả lời

sis dah upt ke yg sangka mengandung Tu ke andaian sis saja sbb period lmbt?

6mo trước

xboleh buat andaian saja sis..kena upt dlu..Kalo sis mengandung and ada spotting or bleeding Salah satu xnormal bg pregnancy..boleh ancam keguguran sbnrnya..jika upt tu negative bermakna Tu darah period..boleh jadi cycle pada bulan tu berubah or hormone imbalance...