tanda hamil

Apa tanda tanda sudah hamil

29 Các câu trả lời

Kalau sy tanda lebih kurang mcm nak period . Breast sakit , perut pn sakit2 mcm nak period . Xde mual apa semua . Lewat sehari , cek upt dah +ve 😬 . Lain org lain simptomnya .

Sy keluar darah..sy ingtkan period tp kuar darah sehari ja..bila google kata itu tanda hamil..trus beli digital test pregnant tu..n alhamdulillah mmg pregnant.. :-)

5y trước

air kencing bila tu sis test?

Rase letih, mengah, nak makan je, pastu jiwa sensitif.. kalau sy g dapur pun dah mengah dah😅pastu nipple breast rase sakit kalau terkena bra skalipun..

klu sy, muka jd berminyak, kulit sensitif, jadi cpt marah, cpt sgt lapar, rajin ke toilet n kerap buang angin 🙊

Sy mmg kerap sakit kt bhgn perut Kerang buang air Kerap sakit kepala Kerap loya Tak bole bau sabun n minyk wangi

smggu lps besama bdn xsdp cepat mengah.. pk gemok hahaha... tggu period xdtg lewat sehari da terang upt

Perut sebu, cramp, rasa sangat malas & mengantuk sahaja + breast rasa sakit

Saya sebulan tidak dtg haid.. Bli pregnant test, positif.. Alhamdulilah..

Saya xde simptom pun, cuma missed period & timbul strecthmark kat breast

Bdn penat nk baring jee.. Padahal xbuat ape pon.. Pastu payudara sakit