35w 4d sakit bahagian ni

Apa punca ye? Saya first mom perut bahagian kanan sakit menyucuk tp tak lah sakit sngat cuma rasa tak selesa tambah pinggang sangat2 sakit bahagian kiri ..haritu bahagian bawah perut je sakit menyucuk..harini stengah perut pulak ..#seriusnanya #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

35w 4d sakit bahagian ni
1 Trả lời

hai mommy. cuba tgk ada ciri ciri braxton hicks tak? https://www.google.com/amp/s/my.theasianparent.com/braxton-hicks-lebih-teruk-dari-bersalin/amp

2y trước

tq mommy