Minum air gula

Apa perasaan anda semua bila minum air gula. Share sikit. Baru first time nak kena minum air gula risau pula rasanya ??

61 Các câu trả lời

Rasa nak KO 😂 saya gdm, xyah tiap bulan minum wahahahahha. Cons nya, kena cucuk insulin 🤣

Heheh good luck sis... saya mnum air gula jgk... sedap rasa mcm ice cream soda...tnpa gas...

sedap je rasa oren. dpt xsuam x sejuk ngam2 tekak jeee. sekali teguk je sbb lapar masa tu

Minum waktu suam2 dan minum 2 kali teguk je , hehehe time tu rasa mcm minum air suam ..

😅😅Jgn tanya..nt tak lepas minum..dahla sedap sgt pai nk tmuntah😁😁

Alhamdulilah..sy ok jew minum air gula. Tp saya pham lain org..lain gaya nya.

minum cepat2.. hihih.. tp rasany mcm mnum air manis biasa.. suam2 sdap skit

Nervous. Sebab memang kuat manis. Bila kluar result pun borderline je😆

Nak tanya jugak . Kalau minum air gula kat klinik swasta blh pilih perisa x 😅

4y trước

First time saya minum dekat klinik swasta memang dapat perisa anggur blackcurrant. Manis sangat sampai pening kepala. Second time minum dekat KK yang takde perisa saya rasa okay jer. Tak semanis ada perisa tu. Haha

minum macam air biasa. fikir dahaga and air masak, confirm cepat habis