Nak tanya pasal perancang🥺

Apa perancang yang sesuai ye untuk mmy yg hb dia low? Misi minta pilih pil,depo,masuk alat dekat rahim untuk jarakkn kehamilan sbb mse ngandung dua dua ank saya hb low. firsttime misi srh pilih perancang saya tk thu sgt ade suggest?#ingintahu #pleasehelp #perancang

2 Các câu trả lời

nurse ada explain... pil kne mkn hari2.. kalau tinggal satu hari pun ada risiko mengandung😅... depo cucuk 3 bulan sekali paling selamat masuk alat dekat rahim(iucd)..boleh tahan 5 tahun..if nak mengandung balik slps 2 tahun ke atas pun boleh je keluarkan.... tapi sy plan nk cucuk depo je......

2y trước

Tkot lh nk cucuk je x lrt tkot jarum😭

saya mudah depo je...mals nk g klinik bnyk kali...