Perancang keluarga

Hi, apa perancang keluarga yg bagus? Saya ingat nak ambil yg cucuk 3 bulan sekali tu? Nak ambil pil saya takut berat badan naik, sbb sya dah sedia oversize 😅. Apa pendapat semua? #ingintahu #firstmom #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya #firstbaby

1 Trả lời

sis.doc pakar sye pesan kalau hat kita syomel2 nii jgn amek depo lagi gemuk nnti. sye mkn pil, berat maintain je. x naik x turun. bila die nak turun x tauu. kalau x pon amek implan atau iucd je.

1y trước

masa 1 ke 2bulan mkn noriday. sbb fully bf. lps tu tukar deselon sbb dh campur dgn susu fm. now mkn oralcon since deselon susu sye drop.