Suami lebihkan keluarga dalam segala hal

Apa pendapat puan puan kalau suami jenis melebihkan keluarga dia ? Depan keluarga pun dia layan saya macam saya ni bukan sape2 dingin je .. jadi keluarga dia berani mengata saya sebab xde org bela kan .. layan saya pun macam nak taknak buat2 muka .. saya buat apa serba xkena dimata dorang .. sakit sangat rasa ..kat rumah dorang saya ni macam tetamu xdiundang .. sakit sangat .. kat rumah sendiri macam hamba suami .. xmacam laki bini org lain . Nafkah xdapat langsung. . dapat penat dapat maki hamun je ..

2 Các câu trả lời

kawin paksa ke pilihan keluarga? pelik plak suami layan mcm tu.mcm xde rasa sayang 😅