Rasa Lapar setiap 30 minit

Apa patut saya buat bila rasa lapar datang dalam 30 min - sejam cmtu. sedangkan saya baru saja makan nasi sebungkus. Atau ia sekadar angin biasa je. Untuk pengetahuan sume, sy mengalami sembelit sebelum tahu yang saya pregnant. Oleh hal demikian, saya jadi takut untuk makan carbo banyak. Kalau saya amik buah, roti atau biskut. Perkara sama berulang lagi cepat. Apa perlu saya buat ye?

1 Trả lời

normal. ibu kena ada kudap kudapan. rasa lapar je makan. makan dalam kuantiti sikit.