korang, sy preggy 5w tp asek membuang, sakit perut, cirit birit, salah makan ke cemana eh? taklarat😢

apa nak kena buat, apa nak kena makan, ni tengah pagi pun still kat toilet, sakit perut..

1 Trả lời

sama, mungkin ada makanan yang perut kita jadi tak tahan masa pregnant ni. elak makan yang panas berempah, san banyakkan makan yg ada serat macam buah, sayur. saya pulak selalu angin, susah nak membuang, tapi sakit perut

2y trước

macam elakkan berempah ek? smlm masak kurma 😂 adakah tu pun salah satu punca jugak? tq atas jawapan, sbb sy ni time kene macam ni senang la membuang , kalau x, sama macam awak, sakit perut masuk angin, pergi toilet taknak membuang, hmm