Detail scan?

Apa maksud detail scan.. Kalu yg scan 2D tu detail scan ke x?

2 Các câu trả lời

Detail scan tu bertujuan utk mengesan kesempurnaan bentuk fizikal bayi spt raut wajah, bilangan jari dll & kos agak mahal bergantung kepada klinik swasta@ kawasan. Biasanya dlm bentuk 4d@5d. Klu 2d tu scan filem hitam putih biasa mcm kita scan kt kk tu saja & harganya lebih murah berbanding dgn detail scan.

5y trước

Ya sbb masa 2nd tu dh terbentuk fizikal lengkap

Kita boleh tahu fizikal luar dalam baby. Bilangan jari, organ2 baby, jantina semua. Mmg biasa detail scan 2D. Kalau yg ada pakej 3D4D tu mahal sikit.