Assalamualaikum....

Apa khabar semua Parents? Semoga sentiasa sihat dan dipermudahkan segala urusan... Aamin

27 Các câu trả lời

Waalaikummusalam sihat alhmdulillah. Moga semua sihat3 dan baby sihat3 belaka, moga kita semua Allah panjgkan umur dan dilindungi Allah SWT. Begitu juga baby dalam kandungan kita.. moga dipermudahkan semudah3nya urusan kita semua.. Amin..

Waalaikumussalam..Alhamdulillah kandungan dah masuk bulan ke 8.. Semoga sihat-sihat sahaja.. Semoga dipermudahkan urusan saya.. Amin..

Waalaikumussalam alhamdulillah masih boleh melihat keindahan & kebesaran alam. Semoga dipermudahkan urusan juga ye.. Amin

Waalaikumussalam alhamdulillah.. Terima kasih ats doanya.. semoga dipermudahkan urusan saya dan pengguna yang lain juga

waalaikumussalam alhamdulillah..semoga sesiapa yang menghadapi kesukarang dilapangkan pintu pertolongan..aamiin..amin..

Waalaikumussalam alhamdulillah untuk hari ini. Agar apa yang direncanakan hari ini berjalan dgn lancar

waalaikumussalam dan selamat pagi.. Amin semoga dipermudahkan segala urusan harini

waalaikumussalam alhamdulillah aamiin.. Berbalik pada anda juga..

Waalaikumussalam.. baik Alhamdulillah.. aamiin insha Allah..