parah ibu2 dsni maw tnya, umur ank 3bulan14hari adakah khas ubt untk batuk2

apa jenis ubt btuk yg umur bayi 3bulan14day ya

2 Các câu trả lời

sis baby kecik sllunya x diberi ubat.mcm sy hr tu melalui pengalaman sy sndiri la kn,sy mndi kn baby dgn air suam 2x sehari pastu sapu balm lemon di dada dan blkng bdn pastu buat tepuk cupping tu dkt dada, tepi bdn dan blkng bdn bg kalau ada kahak masa batuk tu blh mmbntu lega kn baby

3t trước

ouuh bgtu ok tq tips nya sis, sy akn buat, yg tbaik ni kali, sbb mw bwa ke hsptl pn memg xde juga ubt nya tula aq x bwa ke hsptl kcuali dia demam sma slsma truk smpai sukar bnfs bru aq bwa kan ke hsptl bdktn,

xde sis. baby kecik lg mmg xkena bg ubat apa pun.

12h trước

Ok saja susu formula, yang penting bukan air kosong