pepaya

Apa boleh bundaa ? Bumil makan buah pepaya ☺

14 Các câu trả lời

Boleh bun, asalkan yang Matang . Jangan yg mengkal atau yg mentah .

Boleh.tp jngn berlebihan.trutama tm awal.krn klo bnyk2 bs memicu kontraksi

Kalau pepaya masak sama daun kelor bisa ngak bun maaf Bantu jawab bun👏👏

5y trước

Kata bunda" yg tanggepin gapapa klau pepaya.. Tpii klaau daun kelor maaf bundaa aku belum tau 😊

Boleh bun yg mateng, jgn berlebihan bun takut panas ke perut

Boleh bun.. semua boleh di makan tpi gk boleh banyak " bun..

5y trước

Mksih bun infonya ☺

Boleh bun , tapi yg matang

Boleh tp jangan yang mentah bun

bolleh bun, asal yg matang

Boleh tp pepaya mateng

Asal yang Mateng Bun