HB 10.5 adakah ok ??

Apa beza HB rendah dgn HB tinggi yer mummy mama sekalian?? Blh tlg jelaskan x.. My first preggy byk y sy xtau..

13 Các câu trả lời

Kalau 10.5 tu kritikal dh tu..kena buat sesuatu..kena cari mknan yg tambah darah plus ubat yg KK bagi tu kena mkn n ikut apa yg nurse suggest Dr segi cara mkn n perlu mkn dgn apa..dear bleh tgk Kita Ada post utk cara nk naikkn Hb..

Xok tu..bawah 11 mksd nya xok..yg ok ats 11..

Klu yg rndah jdi misi akan bmbng n bising sb hb nie pnting tkt kte pngsan ke ape..Klu bwah 11 nie akan risau..Hb tgii xade pl bising2