CHECKUP KLINIK

APA BEZA CHECK UP KLINIK SWASTA BERBANDING KERAJAAN? #ingintahu #seriusnanya #bantusharing #pleasehelp

1 Trả lời

- Time flexibility (awak boleh pilih hari dan masa) - Dipantau one to one oleh OBGYN dengan syarat awak pergi maternity clinic atau klinik pakar sakit Puan. Kalau pergi klinik biasa, info dan checkup tak detail. Di KK, nurse dan medical officer yang pantau kita. Bukan OBGYN. Macam saya checkup di hospital swasta. Sangat berbeza dengan apa yang saya dapat di KK. Pregnancy saya lagi terjaga, terancang dan detail. Ini pengalaman saya.

10mo trước

Pakar sakit Puan. Obstetric & Gynecologist