Biasanya isteri-isteri selalu cakap apa dekat suami ya?

Apa ayat paling keramat biasanya isteri-isteri akan mintak/cakap dekat suami ya? Yang mula bila panggil 'Abang...' terus rasa sesuatu sangat🤭 Selain, 'abang...nak ni boleh?'😆

Biasanya isteri-isteri selalu cakap apa dekat suami ya?
16 Các câu trả lời

dear...nnt gaji syg mau beli yg ni,yg nie,yg nie(bahan masakan) mo buat ini(tunjuk resepi) - mau belajar🙈

abang tolong buatkan susu anak, tolong basuhkan baju anak, tolong suapkan mkn.. 🤭🤭

abang... ayang tak larat lah... abang boleh tolong tak... hihihi🙊

ling, tolong... lebih byr perkataan tolong yg keluar😅😅😅

daddy.. bukan mommy yang mau makan.. baby yang mau makan ni 😆

Abang, terima kasih cari rezeki utk keluarga kita harini.

Abg.. rse² mcmne la ank kite yg no5 ni kan.. 😆🤭

b ..i love you b 😘😘 nak beli tu laa 🤣🤣

Biy, gji bln nie brpe hb? Sy nk bli bla bla bla 😂😂

Yangg.. ada ba mau minta tolong sesuatu.. 😅