Bersalin swasta

Anyone yg bersalin swasta. Please share cost, experience dan tempat anda bersalin. Plan utk bersalin swasta. Anak pertama ceaser.

1 Trả lời

Total billing depends on patient and hospital tau. In general normal delivery starting at RM3k and C-sec delivery starting RM10k. Saya pilih Hospital PUSRAWI, KL sebab baby friendly hospital and Islamic. Stayed 3D2N, normal delivery with vacuum, suite room, + another 3D2N (baby admitted for jaundice) 4 bedded room dalam RM10k++. Husband memang 24 hours dengan saya. Dari dalam labour room sampai lah dah masuk wad. Semuanya best 🤭 Saya takde bad experience pun. Admit senang hati, discharge pun senang hati. InshaAllah next pregnancy pun nak ke sini juga.