Preloved Baby Crib

Anyone one here who is looking for a baby crib for baby girls. Brand: Giant Carrieer (Geoffrey) Color: Purple Condition: Good as new ilang beses lang nagamit ayaw ni baby sa crib gusto kasi nya nung baby pa sya lagi namin katabi. Reason for Selling: Im pregnant and expecting a baby boy. And thinking to get a new one. Sayang naman yung isa pang girl kaya benta na lang.

Preloved Baby Crib
2 Các câu trả lời

Hello. Available pa po ba?

May picture po ba? Can i see

5y trước

Hi, if you plan to buy new crib. I'm selling po. You may view my profile to see