Jarak hamil 11 tahun

Anyone can story x or ade pengalaman jarak kehamilan lebih dr 10 tahun?ms bslin tu still rase mcm bslin 1st baby ke????im scared..

3 Các câu trả lời

haaiiii...saya jarak paling lama 8 thn mrancang secara natural je tanpa apa2 inject or pil...then sampai x sedar terlalu lama...so plan utk preggy semula....alhmdulillah senang je push dan mcm pengalaman baru pulak...tp badan da start x kuat lah masa pregy ni x mcm anak 1st ...

5y trước

umur sis admin dh brpa?...sy..pun lebih..10 tahun bru hamil..jarak ank bungsu 17 tahun. 32 week skrg ni...umur 41…. ank dah 3 ..risau jg ...krna faktor usia dn jrk...ank ke3 jauh...ini kndungn ke4.