Upt samar

Anyone nampak line samar tu x?

Upt samar
16 Các câu trả lời

Yg pic nie test sy 3hari sblum period sis, hari ni dah period cd2 tp still ada line pakai upt strip.. Ntah nape dgn line tu 😓

Saya pun cam nie juga sis .. x Tau la pregnant atau x rasa sakit kepala je ... X rasa lain .. doa kan Saya sis ..

Aslmkm sis. Boleh sy tahu perkembangan terkini sis? Adakah sis refer dr berkaitan upt samar tu.

Samar2 tpi wt test plok minggu lagi sis.buat masa subuh air kencing pertama kali ni

sy pn cmtu.. kjp mcm nmpk double kjp rs xde.. enth la.. moga ada rzki kita aminn

4y trước

sama jugak macam saya . line samar sangat . semoga ada rezeki kita . aminnn

Saya macam nampak.. Nanti lepas seminggu check lagi ye.. Semoga ada rezeki sis..

5y trước

Most welcome 😉

Tak nampak. Better repeat lagi ye. InsyaAllah kalau ada line makin terang

Klu sy dah xtgk dah klu samar2 maklumlah rabun tahap 5

Mcm nmpk tpi kabur.. Brpa hri missed period sis?

5y trước

Tq sis.. Aamin..

Sis, mcm mana perkembangan sis skrang?