underweight 37

Anyone have same problem like me ? Memang weight dari bujang 38 - 39 , but now pregnant dah jadi 37kg berpunca dari selera makan kurang . Is it ok ? Help ? underweight problem

18 Các câu trả lời

same laa sis , berat dalam 39kg jee time awal preggy tapi da 33w ni naik 54kg 😂

4y trước

Sukanya baca 😍 hopefully saya pun boleh gain weight mcm tu 💪💪💪

Berat saya 37. Tapi sejak pregnant ni saya kuat makan tapi berat kekal 37.

Sme la. Sy timbang berat cuma 38kg je. Turun mndadak sbb hlg selera mkn

4y trước

Kan selera makan sya kurang teruk sangat taktau la mcm mana nak buat 😂 hopefully everything will be ok 💪

Sy pn 39kg semester 1..msuk 4 bulan naik 3kg sbb dh xde morning sckness

4y trước

Sya xda morning sickness tp tu lah selera makan hilang teruk 😭 hopefully bolehla gain weight

Samalah kejap naik kejap turun berat badan.

berat saya lagi la 36kg jeee . hee

4y trước

haah . saya mmg kecik je orang nya . mmg tak pernah berat 40kg .

Sy pulk overweight😭

sama mcm saya hehe