Bayi Alergi

anyone experience with bby alergi makanan tak? tak sure lagi bby sy alergi mknn apa. tp bg makan biskut baby Milna perisa pisang. naik bintik2 merah sekeliling mulut.

1 Trả lời

Yes... Maknanya tak boleh makan la tu.. Avoid it.. Mungkin something kandung dalam biskut tu yg dia tak blh makan... Pengalaman sy.. Anak sy pernah gatal dan bengkak satu badan lepas makan roti waffle gardenia... Terus ke klinik ambil ubat alahan...

5y trước

ohh mcm tu. thank you!