Tasneem @ youbaby

Antara brand tasneem & youbaby yg mna lg ok utk bayi berkahak?

3 Các câu trả lời

boleh je nak ikhtiar cuba mana2, tp paling baik ikut saranan doctor kena rajin buat chest percussion. tgk youtube je. buat setiap pagi lps mandi air suam lg elok, nanti boleh tgk hasil kdg2 baby jeluak sekali lendir atau dia akan keluar melalui najis.

youbaby . alhamdulillah baby saya pakai dari nb , dgn izin allah sesuai dgn dia 😄

Maaf takde pengalaman. Awak ada buat chest percussion untuk baby?