Anong alahas ang lagi nyong suot kapag lumalabas?

3 Các câu trả lời

Wedding ring and earrings only. Although may jewelry business ang mom ko, I really don't wear a lot of jewelry kasi hindi din ako mahilig. I only put on additional accessories pag may occasion.

Wedding ring at earings langdin ako. Hindi kase ako ma-necklace at ma-bracelet na tao e. Altough meron naman ako, regalo from hubby.