Delivery

Ano kaylangang iprepare mga momies pag malapit na manganak? mga dapat dalhin? Thanks. 1st time mom here, 37 week tomorrow! ❤❤?

2 Các câu trả lời

Damit nyo ni baby, good for 3 days at least. Hygiene products both for you and baby (diaper, wipes, alcohol etc) going home clothes, cash and documents na need. Pwede ka din po mag ask sa OB niyo, minsan meron sila available na checklist :) lalo na kung sa mga hospitals.

For baby po , : swaddle, baru baruan for at least 3 days , diapers , cotton, baby bath liquid soap, For mommy : maternity diapers, extra clothes /underwear