Important Needs of new born baby ?

Ano ano po ba yung mga dapat bilhin sa needs ni baby, yung mga pang ligo atbp. Pahingi na rin po ng mga suggestions ng brand. Salamat ?

1 Trả lời

Essential needs Damit- tie sides, pajama, bibs, socks, mittens, swaddling blanket,towel, washcloths or bimpo, lampin (pwedeng as diaper and all around pamunas) Toiletries- baby wash and shampoo (dove, johnsons), cotton buds (moby or tiny buds)and cotton balls or pads (sanicare or moby) Diapers (mamy poko, pampers, merries) Small basin or baby bath tub pangligo ni baby

5y trước

Thank you so much po. I'll use it as my basis po 😘