Gigi

Ank sy sudah 8bulan belum tumbuh gigi lagi..Adakah normal?

25 Các câu trả lời

Normal...Ank sye dkt 10m bru tmbuh..Tpi jgn isau xsmua sma tmbuh awal @ lmbt..Mcm pkmbngan jga mcm mnerap berjln smua tu pon xsma ank2 yg lain..Jnji ank sht smua..Ade je ank sdre tmbuh gigi sethun lbh

Normal je sis.. Ank sy yg ptama lmbat juga tumbuh gg, nk msk 1 thun br nampak gg nk tumbuh. . Tapi, anak yang kedua cepat.. 8bln dh 4 batang gg.. Jadi, jangan bimbang..

Normal.. Baby sy 10bulan tumbuh gigi. Setiap perkembangan anak x sama. Boleh rujuk carta kt buku klinik anak. Banyk info boleh dpt kt situ ☺️

Normal sis .. baby sy pun 11 bulan baru tumbuh gg tp tumbuh bukan 1 2😂4 batang sekali 2 atas, 2bawah

Baby saya 8 bulan 2 batang ja gigi bawah.. Tu jerla gigi dia.. Apa2x pn ada baby cepat ada baby lambat

My baby is 11 months n still belum tumbuh gg lgi. No worries.. Baby development have its own phase.

Normal awk sbb setiap perkembangan budak berbeza dn jgn nk bandingkn sgt or degar ckp org 😊

Sama my baby pun belum tumbuh lagi..

normal range seawal 6 bulan hingga setahun

Normal.. Yg setahun baru tumbuh pon ada