Tumbuh gigi

#bantujawab normal ke ank tumbuh gigi 6bulan.ank skg tumbuh gigi 1 😅tpi dia xdemam.selalu Klau ank tumbuh gigi mesti demam.

4 Các câu trả lời

Tak jugak sis. Baby saye dari awal tumbuh gigi sampai penuh gigi tu dia tak de demam pon. Kecuali lepas vaksin je. Tu pon demam 1 hari. Setiap baby lain2 ketahanan badan dia.

tak juga sis .. anak sy pun tumbuh gigi pertama sblum start makan .. xdemam pun, dia demam pertama kali lepas cucuk 8 ke 9bulan haritu xingt ..

1mo trước

haah sis, anak sy setiap kli tumbuh gigi elok je xdemam .. kena cucuk hritu bru demam pulak tiba2, dgn dkt tmpt cucuk tu bengkak .. sblum ni elok je cucuk .. ubat tu xsesuai agaknya dgn dia 😅 2 3hari gak demam xsedap badan 😭 sian tgk

anak saya 6bulan 2ggi bwh dah tumbuh. xdemam, xbrair mulut. just dia ggit jri cam geram je

mcm ank sy hahaha. skrg dah 6 bulan 12 hari dah otw 2 gigi. tp xde demam

1mo trước

kalau meragam sbb tumbuh gigi xde plak. kalau meragam sbb perangai dia tu adalah 🤣