Pregnant lagi

Hi ank sy baru 1tahun 3bln & skrg tgh pregnant 3 minggu tak bagitahu husband lagi. Nk tny nurse mrh x? Ank skrg ni dulu sy beranak normal sy lahirkan masa umur 30.korang bgtahu husband bila eh? sy xbgtahu sape2 pun lagi. Tak tahu nk sedih ke nk happy tapi umur dah 31 tahun should be okay right? #bantujawab

3 Các câu trả lời

Kat tempat sy misi ok je. Sbb sy ank bru setahun 2 bulan n skrg pregnant 21 week dh. Tp misi n doktor nasihat kna jaga emosi dan fizikal lebih sikit la sbb ank dekat2. Dri segi kemampuan semua mampu.

1y 3m Klau normal x kisah sis..bole je nak mgndung lagi🫢xdenye misi marah Umo 30 beranak lagi🤣mak saya Umo 40 lebih beranak lagi ok je misi x marah🤣

nurse maybe akan bebel sikit la