Sethn 3bln mmg ank ssh tdo mlm ke? Tdo skjp pas2 bngn main smpai pkol 3pgi? Sy ngdung 34w

Ank sulung sjk sy ngdung xrpt gn sy,,suami keje jauh..sy dok gn mk hari2 kena mare kdng2 ksian tgok dy kena mare tp tu la dy xngam gn sy kdng2 stress

2 Các câu trả lời

tu la kdng2 sian dy kena pkol..mlm2 sblom tdo ngis2 ckp syg at dy..dy phm ape sy ckp tp dy ske bt sy grm gn dy..same la due sy bln 1..sy pon pjj..tu mental koyak..sllu dok gn papa dy,mlm papa dy jge dy..t ngtok dy cri sy nk tdo..sy ngdung asik mare dy je..kdng2 xsmpai hati da..😭