hamil lagi

Ank sekarang umur 1 tahun tapi sekarang hamil lagi macan mne nya...rsa kesian pun ad dekat ank ...ada tak sapa2 macan saya hamil lagi ank sekarang umur 1 tahun cukut

2 Các câu trả lời

rzki tu sis..sy dlu ank 7 8 bulan sy dh preg dh😊sis rncg sdri ke or x?allah dh bg sis rzki trima la dgn hati tbka sis..stgh owg nk dpt ank strus nye pon bthun2

3y trước

Hri tu sy mkn ubat lpas tu sy tgl ubt sbb mls nak mkn dekat 5 bln juga la tak makan sekarng hmil lg...sy risau takut ank tak cukut kasih syng sbb kcil lg..bru ckut 1 thun