Cara naikkan berat baby 6bulan

Ank saya bmi dah masuk Line kuning . Saya buntu sgt cmne nk naik kn berat dy ..

5 Các câu trả lời

Anak dah mula makan, kan? Buat 4 days rule, lebihkan sumber protein dan lemak sihat dlm menu. Penyusuan masih menjadi makanan utama.

8mo trước

Sama

sama laa saya .. anak puan da ok blm bmi nye.. klw da ok blh share sni bg makan ape tok naik kn bmi

kerapkan bgi makn sis, buat fingger food ke sum sum bby ke. dkt tiktok bnyak

susu apa? byk mana minum? tidur siang tidur malam macam mana? main apa?2

Menyusu badan ke?

8mo trước

xsusu bdn