Tips pregnant

Ank first sy anak syurga. Ikut kan arwah baby dh 5bulan6hari. Suami nak sangat baby. Rasa sy dh boleh plan x utk pregnant. And ada tips x.? #ingintahu

2 Các câu trả lời

Miscarriage or stillborn?

2y trước

Lepas meeting. Final answer dr doktor. Katanya tertelan air ketuban. Katanya baby stress. 38w2d. Lepas bersalin baby okey. Dapat bsama 4jam sebelum tu then doktor ambil sbb nafas x stabil dan muka dh biru. Lepas check Katanya paru2 dah d jangkit kuman. Baby brtahan dr 2am (bsalin), mula sesak nafas(7.am) meninggal 7.20pm