tumbuh gigi

ank br 1st time tumbuh gigi asyik meragam ,xselesa & lemah jer bdn dia saya tengok,xsampai 2jam bangun tidur ini dh tidur balik..memang mcm tu ker ank nk tumbuh gg?

4 Các câu trả lời

Normal.. ank sy pun mcm tu.. demam, jd x nak makan.. dah tumbuh gigi baru elok balik.

Try sapu dentinox kt gusi dia.. Ubat tu bg lega.. Dia akn lebih selesa badan..

5y trước

dentinox teething gel 15g Search ni kt google. Sy xle nk attach la gmbr 😅

Ya sis..normal. sesetengah bbynakan meragam je...

Normal. Ank sy dmm dan sdkt meragam