Week 4

Anda week berapa sekarang ?

Week 4
6174 Các câu trả lời

: 6w1d doakn ibu dan baby dalam kandungan sehat tubuh badan, sempurna sifat dan banyak pergerakan..Aamiin..28/07 ney checkup klinik..

Alhamdulillah dah 13week,, semoga kandungan kita semua sihat dan membesar dengan baik n dipermudahkan segala urusan kita🤲🤲🤲

25w.. sekarang dia tengah cari posisi yg selesa. sebab sakit sengal2 bila dia bergerak 😂 sangat ketara pegerakkan baby waktu ni..

dah bersalin 😂😂kalau ikutkan Harini 37weeks days 5 tapi dia dah nak keluar on 37weeks tepat 😂 Alhamdulillah baby boy

36 weeks nak jalan pun tak larat dah. lagi2 asyik nak pi tndas ja. so rasa malas nk kluar, klau kluar ja msti nk kena cri tndas..

Alhamdulillah dah 5week. Semoga sama2 dipermudahkan dan diberikan kesihatan utk bby dan mommy 😉

34minggu 4hari skarang..xlame lg mlahir kn...semoga y akn mlahir kn dpermudah kn urusan trmasuk sye ni...amin yarabal allamin...

Anak pertama miscarriage time 8 minggu 🥲 And now Allah dah gantikan yang kedua 🥰 Alhamdulillah dah masuk 12 minggu ❤️

Alhamdulilah 5weeks ❤️ doakan saya dan baby sihat.. Saya juga mendoakan untuk mommy and baby ❤️❤️ send hugg 💖

28 weeks alhamdulillah, moga Allah jaga kita semua & didoakan supaya semua isteri yg masih ttc berpeluang merasai nikmat ni..