Week 4

Anda week berapa sekarang ?

Week 4
6174 Các câu trả lời

5w3d insyaAllah due date 16/7/2022. Doakan saya semua, saya tengah bleeding. Harap ada rezeki dan masih ada sinar harapan untuk saya dan kandungan

saya 35w 2 day..due 17/7 alhamdulilah..moga ibu2 semua & saya dipermudahkan utk bersalin nnt...tapi skrg pon dh berasa bby mengeras ari2 sakit...

Sy tak tau lg.. tp klu ikut betul dah masuk 4 weeks.. sbb tadi cek nmpk dua line tp masi samar2 😅 excited ni sis.. moga2 menjadi kali ni.. 🙏🏻

5y trước

Ya sis.. Sy dah 5w4d harini.. jadi jg .. Tq sis 🥰

10 week.. due 30/1/22. Preg kali ke-3. First, normal.. second, emergency cezer..coz twin. Emm.. saya berharap sgt dpt bersalin normal kali ni..

30 week already..Ya Allah kjap je msa..dh xlma dh nk bersalin..moga d permudahkn oleh Allah waktu Kita nk bersalin nnti ye ibu2 sekelian..

sye 6week.. harap2 baby shat..😊 ni baby ke3 yg pertama & yg ke2 keguguran.. doa kn sye ngan baby shat2 ya.. smpai melahir kan aamin😊

6w 1d, 4 tahun menunggu, pasangan berusia, Alhamdulillah masih ada rezeki, doakan kandungan saya sihat dan dipermudahkan semua urusan.

5w 4d (2nd baby) 1st baby baru 1y8m. Sebelum ni ttc 1st baby 5thn. Yg ke-2 ni nda sangka rezeki awal. Tlg doakan semuanya bjln lancar

5w ++ klau ikut due 31 ogos.. Suami ckp nk letak nama muhamad merdeka.. 😅😅😅 Geram je dgr.. 😏😏

3y trước

🤣🤣🤭

Mau ada baby awal .. tapi belum di beri kepercayaan untuk ada baby. Harap2 soon di beri kepercayaan untuk menimang baby ..amen 😇.