Week 4

Anda week berapa sekarang ?

Week 4
6174 Các câu trả lời

30 weeks..tp normal ke kepala baby tak turun bawah lg..sy risau betul..baby berat 1.3kg check 28w hritu ..doc ckp jgn urut sb baby boleh pusing lg..sy tknk czer

39w 6d . esok dah 40w . doktor bg tempoh 5 hari lepas due date . doa kan sy dn baby smua selamat . harap sgt bby kluar tanpa paksaan doktor . rsau kene induce

33weeks tp baby songsang skrg..doc bagi masa smpai 36weeks utk repeat scan..tgk blik kedudukan bby...doakn utk sy & bby ye moga d permudahkn semuanya nnti..tq

Alhamdulillah Baru 5week....Ya Allah arap2 semuanyer baik2 jer Dan Di izinkan oleh Allah saya melahirkan tahun depan...Amin Ya Mujib🤲🤲🤲 #doakan saya#

Alhamdulillah... 🤲🏻 (17 weeks / 2 days) & due date on 26.10.2021 🥰

3y trước

last period bla sis ? saja tanya mnatau sma hehe

29w 4 day due 13/8 alhamdulillah semoga kita semua dipermudahkan urusan bersalin nanti

3y trước

sy 29w. . due 19/9

22 weeks☺️☺️last time scan 16 weeks posisi baby songsang, hrp2 next scan posisi dah xsongsang😅due 06/11/2021 smoga di permudahkan bersalin☺️

11week alhamdulillah rezeki...cukup setahun kawen Allah bg rezeki......ni pon duk konfius....btl ke pregnant sbb xde alahan....cume kuat mkn....😅😅

Alhamdulillah (33 week / 2 days) & due date on 15.11.2021🥰doakan semoga saya selamat melahirkan dan semua nya dipermudahkan urusan bersalin nya😊

Alhamdulilah skrg 34w2d .. tak lama dahh due bulan depan 🤲🏻😊 semoga siti sarah amir dipermudahkan bersalin . Aamiin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻