Week 4

Anda week berapa sekarang ?

Week 4
6174 Các câu trả lời

5minggu 3hari, ikut calender apps. Tapi dah lewat 8hari period. Baru dapat tarikh esok untuk confirmkan dengan KKIA. Semoga ada rezeki kami suami isteri. TTC 2 tahun dah nie. 1st pregnancy.

saya 32 weeks..tapi ngah risau ni sbb baby da kebawah sgt doc kata..2 mgu lepas kena admit ward sbb ada bleeding tapi xbyk,baby n uri ok..mungkin sbb aktif atau penat,kena injet dexa..

12 week..... Alhamdulillah setelah 2tahun berusaha akhirnya allah izinkan ada baby dalam Rahim sendiri........ Penantian 2tahun terjawab setelah berat badan mampu di turunkan sebanyak 30kilo

3y trước

Subhanallah tahniah sis.. saya pun ttc 2 tahun lebih. alhamdulillah kandungan baru masuk 7 minggu. semoga kita dan baby selamat semuanya sampai bersalin

5 week , And nak tanya kalau 5 week bila scan memang ada yang tak nampak kantung ke ? Sebab semalam saya pegi petang scan kantung tak nampak lagi . Hmm doakan saya dan baby sihat yee ☺️

3y trước

Saya pon sama. And ada spotting. Doktor bagi ubat kuat rahim.

23 week now.. Tapi nanti minggu ke 29 jumpe pakar sbb lepas detail scan aeitu kata nya ada echogenic foci kt bhgian jntung belah kiri.. Mummy worried. 😔 Ada yg berpengalaman ke?

esok 27week ☺️menekan je dekat bawah.. dah macam nak awal keluar pun ada.. ak no 1-3 Tak pernah pula macam ni, ke 4 awal rasa nyak nak keluar, harap cukup minggu keluar nanti

Saya baru 6minggu ... Saya doakan semoga kandungan bakal2 ibu dan tmbah ank tu semoga smua sihat sejahtera dan berjaya melahirkan anak dengan jayanyaa ... Yeahhh 🤗🤗🤗

Syukur kandungan Saya dh 37minggu sekarang🙏🏻🙏🏻doakan Semoga proses bersalin brjalan Dgn lancar..xsabar mau tgk baby baru😍😍😍anak yg ke-5..😍😍💕💕

saya 24 weeks tak sbar tgu lg 4 bulan doakan sya n bby elok sihat walfiat..bgitu juga doa dikembalikn utj smua kaum hawa yg sdng menanti ketibaan buah hati smoga dpeemudahkn

Trimester 3 ========================= Last period:16/9/2019 Usia kehamilan:29 week 5 day Usia Janin:27 week 5 day Persalinan:71 hari lagi (10minggu 1hari) Duedate:23/6/2020