Week 4

Anda week berapa sekarang ?

Week 4
6174 Các câu trả lời

39w. Bangun pagi ni turun tanda. Bleeding sikit

Hai..sya skrg 27week..due 18.12 sapa sama due dgn saya☝

msuk 28 week ptut la kerap rasa bby tendang tang atas pusat😂🤭

alhamdulillah da msuk 6weeks.. moga baby mommy trus sehat je sayang

Skrg sy nk masuk 36 week doakan sy dipermudahkan bersalin nanti ye

20weeks semoga Allah swt permudahkan segala urusan kita semua

just 28/52 today....another 10/52 to go...hope everything is well

17 weeks, baru first time harini dengar bunyi degupan jantung bby

Tahniah ibu2 semua... Sy dh bersalin dekat nak 2 bln dah 🤗🤗

normal ke 7w x nmpk janin lg? sedihh.

3y trước

sama lah..sy pun 7w5d,doc scan dia kata nmpk kantung je..baby ad,tp trlalu kecik,xleh ukur lagi..tp nurse jamah perut dia ckp ada rasa ketul,mcm dh 4bulan bila scan doc bgtahu baru nmpk kantung je..sb sy sndri confuse dgn tarikh last period sy,sb sy dr zmn ank dara mmg period x ontime,kdg 3,4 bulan x dtg,kdg dtg tiap2 bulan..sb tu sy x sure sgt bg taikh last period pd doc td..doc bg tarikh sebulan lg utk scan tgk prkembangan baby