Week 4

Anda week berapa sekarang ?

Week 4
6174 Các câu trả lời

Im 29 now.....selamat ya semua untuk mommy2 tsyg...yg bjuang dgn ain....

33w, semoga allah permudahkan urusan kitaa dhari akan datang, amin aminn

baru 9 weeks semoga saya dimudahkan dan kamu semua dimudahkan jugak amin

Alhamdulillah, dah selamat bersalin, genap 2 minggu dah anak harini 😍

5 weeks 😍hopefully tahun ni boleh bawak husbn masuk labour room 😊

37w doa kan sye semoga allah permudahkn urusan sye bersalin..first baby

semoga semua bakal IBU bersalin dgn selamat,sihat Dan sempurna.🤲🏻

8 weeks..tapi boleh ke gunapakai tarikh terakhir mula period?

Nak masuk 34 week tapi kepala beby blm trun lagi 😭😭😭

8 week. Anak first selepas 2 tahun berkahwin. Alhamdulillah ❤️😍