Week 4

Anda week berapa sekarang ?

Week 4
6174 Các câu trả lời

Alhamdulillah..hari ny weeks 8, 3 hari lepas g scan dh npk janin and heartbeat...syukur

nak tye, kenapa dlm carta tu smpi 37 mgu je? bkn smpi 40 mgu ke? sy dh 36 mggu 2 hari.

Week 4 klau scan dh npk ke? Sbb sy scan xnpk pn lagi. Dan upt test pn masih samar2..

5y trước

Week 4 usually doc akan ckp still too early to detect thru ultrasound. Biasanya doc akan advise suruh dtg masa 8weeks Saya pun masa 5weeks aritu scan..x nampak janin mahupun sac(kantung). Alhamdulillah week 7++ nampak janin, kantung & heartbeat. InsyaAllah ada rezeki puan.

37 minggu 2 hari.. doakan saya semoga dipermudahkan segala urusan berasalin nya nnti

kita setingkas sehari sis. kalau kira ikut date period akhir yg first day. 30/8 🤭

teran mcm nk berak je haha.. tp yg penting kna pdai teknik pnafasan br kurg ra sakit

Alhamdulillah 15 week/4days dah,,semoga segala urusan dipermudahkan 🤲🤲🤲🤲

minggu 8, normal ke perut selalu tak selesa lagi2 bila bangun pagi, tegang je perut ni 🥺

5y trước

Yup normal

sy 17w5day due sy 11/3..alhmdulilah semoga kita smua dipermudhkn sgle urusan kita..

6weeks... doakann saya dgn bby sentiasa dlm rahmat... 1st baby diusia 27tahun 🥰